Krediti gotovinski, stambeni, hipotekarni, brzi...
Krediti - Povjerljivo - oglasi
Blog
srijeda, kolovoz 4, 2010
Alfa modus d.o.o. ili Kredi Max je za manje upučene je firma koja je nastala iz zloglasnog CH. Al ne pišem vam ovo da bi ocrnjivao njih, nego baš suprotno, a to jest da bi pohvalio Alfa Modus i njegove vlasnike!

Promjena imena nije jedino što se u cijeloj priči dogodili, drugo ime je samo formalnost. CH je s novim imenom Alfa Modus u svoju ponudu uveo i jako povoljan kredit. Ne mislim s ovim na povoljan kredit u usporedbi s bankovnim kreditima, nego na povoljan kredit na svoju predhodnu ponudu(osoba vrača tri puta više). Njihov kredit je isto tako postao konkurentan u odnosu i na druge d.o.o.-e koji se bave sličnim poslom plasmana kredita i spada u najpovoljnije kredite koje plasiraju .do.o.-i.

Jedna velika pogodnost kod njihovog kredita je što su izbacili veliku članarinu u potpunosti. Kako mi je rekao u razgovoru direktor jedne poslovnice da je za veče iznose naknada za zatvaranje kredita po novom 1%.

Primjer :kredit 36.000 kuna na rok od 6.godina rata iznosi 901,00 kunu, a na ruke se dobije cca 30.000 kuna.

Kada ovo sve vidim pojavi mi se jedan veliki upitnik na glavi, šta bi najednom upravi  da se odlučila na tako drastični potez! Očito imaju svoju računicu i kombinaciju. No dobro samo da naglasim da ovaj članak nije niti plačena reklama, isto tako nije preporuka za podizanje kredita. Ugovor o kreditu nisam čitao, tako da prije upuštanja u kredit srdačno bih vam predložio da pročitate ugovor.

krediti007 @ 23:56 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Anketa
DALI STE DIZALI KREDIT PREKO POSREDNIKA


Index.hr
Nema zapisa.