Krediti gotovinski, stambeni, hipotekarni, brzi...
Krediti - Povjerljivo - oglasi
Blog
utorak, studeni 16, 2010
Gotovinski krediti su sada traženi više nego ikad. Sve zbog toga što su banke naviknule građane svojim plasmanima u prošlosti, kada su se gotovinski krediti odobravali šakom i kapom. 

Gotovinski krediti se sada traže da bi se ispravile loše investicije iz prošlosti, te da bi se novim zatvorili stari gotovinski krediti. Mnogi niti ne slute da su banke zatvorile pipu, te da više ne dižu iznose kreditima.

 

- Novi gotovinski krediti građanima služe za :

1. novi gotovinski krediti zatvaraju stara zaduženja da bi se došlo do razlike novca koji će dobiti na ruke i koji će onda upotrijebiti za neke osobne potrebe,

2. gotovinski krediti na duži rok daju ljudima mogućnost da zatvore stare kredite i produže im rok otplate da bi si smanjili trenutno opterećenje na primanjima,

3. gotovinski krediti služe još i za krpanje nastalih problema s plaćanjima režija i ostalog.

 

Korisni linkovi :

  • Erste krediti - Erste krediti su i u vrijeme krize izrazito zanimljivi. Kao i uvijek Erste banka ima zanimljivu ponudu kredita sa zanimljivim uvjetima.
  • Hypo banka krediti - Hypo banka krediti spadaju među povoljnije kredite za građanstvo. Mi ćemo se dotaknuti osnovnih stavki da bi vama olakšali izbor.
  • Volksbank krediti - Volksbank krediti spadaju među povoljnije i zanimljivije kredite za građane. Mi ćemo malo više reći o njihovom gotovinskom kreditu u kunama, koji je bez valutnog rizika.
  • Gotovinski krediti koje nudi Slatinska banka - krediti kod Slatinske banke su do 7.000EUR(rata 151EUR) na rok od 5 godina
  • Banka Brod - nenamjenski krediti - Iznos kredita bez jamaca je do max 75.000 kn. Rok otplate je do 8 godina. Krediti Brod banke su sa uvidom u hrok. Rata na 75.000kn na 8 godina iznosi 1.475kn/mj.
  • KREDITNA BANKA ZAGREB d.d. - gotovinski krediti - KREDITNA BANKA ZAGREB d.d., detalji gotovinskih kredita su slijedeći...
  • OTP banka - krediti - OTP banka - krediti detalji su sljedeći : Iznos kredita je od 1.000 - 15.000 eura. Kamata NOMINALNA 9,49, a EFEKTIVNA iznosi 12,46 na godišnjoj razini.
krediti007 @ 23:33 |Komentiraj | Komentari: 0
Anketa
DALI STE DIZALI KREDIT PREKO POSREDNIKA


Index.hr
Nema zapisa.